The Magic of Michael Ammar is een fundamenteel boek in de hedendaagse goochelkunst,van een van de beste goochelaars en leraren – door Magic Magazine genoemd als “een van de meest invloedrijke goochelaars in de 20e eeuw”. Michael Ammar heeft veel lof en prijzen gewonnen op het gebied van de goochelkunst, en trad op voor presidenten, royalty’s en beroemdheden over de hele wereld, met een krachtige commerciële stijl die in dit boek wordt beschreven.
Dit grote, uitgebreid geïllustreerde boek behandelt het allerbeste van Ammars werk, met tientallen prachtig vervaardigde magische routines voor close-up, stand-up, casual en restaurantsettings, met volledige scripts en presentatienotities, inclusief zijn legendarische Cups and Balls-routine. Het boek bevat ook essays die diep ingaan op Michaels unieke filosofie in de goochelkunst, evenals gedetailleerde instructies over Ammars bewezen methoden om je routines gedenkwaardig te maken, en zelfs hoe je hogere vergoedingen kunt onderhandelen met bewezen advies uit de echte wereld. Je vind zelfs praktische werkbladen.
The Magic of Michael Ammar is een diepgaand werk van een van de beste goochelaars en denkers in de goochelkunst, inclusief materiaal dat ongelofelijk is vanwege zijn onbetwistbare uitmuntendheid. Michael Ammar deelt zelfs geheimen die hij van zijn mentor, Dai Vernon, heeft gekregen over hoe je je vaardigheden in de magie kunt ontwikkelen tot de hoogste standaard.
Als je magie klaar is om naar het volgende niveau te gaan, bevat The Magic of Michael Ammar al het materiaal dat je nodig hebt om daar te komen.
Inleiding (door David Copperfield)
Voorwoord (door Michael Ammar)
Voorwoord (door Mike Maxwell)
CHAPTER 1: Cups & Balls
- Stand-up Cups & Balls
- The Dai Vernon Wand Spin
CHAPTER 2: Utilities
- Retention Vanish
- Amazing Coin Vanish (by Rick Anderson)
- Fingertip Coin Vanish (by John Carney)
- Ultimate One-Finger Spellbound
- Corner Switch
- Bottom Deal Force
- Wiped Clean #1
- Wiped Clean #2
- Clip Card Vanish
- Cut And Restored Rope Replacement
- Side Steal
- Thumb tip Finesse
CHAPTER 3: Eight Philosophical Essays On Magic
- In The Men’s Hut
- Super Group
- I’ve Got Rhythm
- The Unspoken Performance
- Lying: The Unconscious Dilution Of Impact
- Get More Rubals From Your Magic
- I’m In Training
- Have No Mercy
CHAPTER 4: Social Workers
- This’ll Flip You Out
- Coin On Ceiling
- Card Matrix
- Snort But Sweet (by Bob Chesebro)
- Silver Certificate (by Lou Gallo)
- Coin In Pen Cap (by David Williamson)
CHAPTER 5: Restaurants
- New Wave Coins Across (by Mike Gallo)
- Reverse Matrix (by Davld Williamson)
- The Vanishing Glass
- Coins Through Table Kicker (by Mike Gallo)
- Now Cut That Out (by David Williamson)
- Switching Sandwiches
- Torn And Restored Cigarette #1
- Torn And Restored Cigarette #2
- Ring Band-It
- Did You Order Salt Or Pepper
- Bluefield Debut
- Broken And Restored Rubber Band Finesse
- The Linking Headbands Pinch
CHAPTER 6: Reputation Makers
- Pencil Thru Quarter
- The Iceman Cometh
- Card Cubes
- Let’s Hit The Bottle
CHAPTER 7: Stand-Up
- Silk To Egg
- Indoor Baseball
- Signed Bill In Light Bulb
- Billy. The Hypnotized Balloon
- The Two Card Trick
- Haley’s Comet
CHAPTER 8 Magic Management
- Custom Cue Sheets
- Show Sheets
- Personal Project Planner
- Booking Sheets
CHAPTER 9: Classic Renditions
- The Thumb tip Bill Switch
- The Crazy Man’s Handcuffs
CHAPTER 10: Bonus Chapter
- False Count With Coins
- Multiple Coin Production
- Double Colour Change
- Kointakey
- Inversion (by James Lewis)
- Incredible Coins Across
- The Vernon Theory Of Artistic Advancement: An Essay
- Challenging Your Experiences: An Essay
- Where Do You Stand?: An Essay
- On Magic Competition – Part One: Technical Preparation
- On Magic Competition – Part Two: Mental Preparation
- Pencil Thru Quarter Finesse (by David Williamson)
CHAPTER 11: Making Magic Memorable
- The Development Of Style
- Eight Principles For Making Magic Memorable
CHAPTER 12: Negotiating Higher Performance Fees
- Negotiating
- The Three Stages Of Negotiation
- Nine Gambits
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.